O kartici povjerenja

Poštovani!

Kao što ste Vi prepoznali nas kao svoju optiku i ukazali nam povjerenje, tako se mi želimo odužiti Vama kroz Program povjerenja. Kao našem vjernom kupcu dajemo Vam na korištenje Karticu povjerenja s kojom ulazite u odabrani krug kupaca koji uz već postojeće pogodnosti koje nudi Optika Topić, ostvaruju i dodatne pogodnosti.
Jedino što Vi trebate je pri svakoj kupovini iznad 100,00 kn predočiti Vašu Karticu povjerenja, pri čemu ćete na Kartici dobiti određeni broj bodova, ovisno o iznosu računa. Ova Kartica povjerenja je i obiteljska Kartica jer na Vašu Karticu možete uključiti članove Vaše obitelji i tako ostvariti dodatne bodove.

Bodove možete promijeniti za popust na računu čim skupite 50 bodova po sistemu 1 bod = 1 kuna popusta, uz jedini uvjet da u jednoj godini korištenja kartice skupite minimalno 50 bodova.
Karticu povjerenja možete koristiti u našoj optici na adresi Kralja Tomislava 13. Za sva dodatna pitanja slobodno se obratite našim djelatnicima. Nadamo se da smo uz već poznatu kvalitetu usluge te izbor naočala i kontaktnih leća, ovom Karticom uspjeli naše proizvode i usluge učiniti za Vas još povoljnijima.

Zahvaljujemo na povjerenju,
Vaša Optika Topić