O nama

Optika Topić utemeljena je 1982. godine u Šibeniku, kao privatna optika s najdužom tradicijom u Šibeniku, i jedna od najstarijih u Hrvatskoj uopće.
Jozo Topić vlasnik i osnivač, je majstor očne optike i diplomirani optometrist na Višoj optičkoj školi u Kolnu.

Kroz godine rada Optika Topić je proširila krug vjernih i zadovoljnih kupaca. Sjedište i glavna optika nalazi se u novouređenom prostoru na preko 250m2 površine, gdje se na jednom mjestu pruža usluga određivanja dioptrije, velik izbor dioptrijskih okvira i naočalnih leća, kontaktne leće, izrade svih vrsta dioptrijskih naočala te sunčane naočale najpoznatijih svjetskih brandova.

Optika Topić se nalazi u srcu stare gradske jezgre Šibenika na adresi Kralja Tomislava 13, u neposrednoj blizini katedrale Sv.Jakova. Druga poslovnica se nalazi preko puta glavnog gradskog trga Poljana, na adresi Poljana 4.

Dugogodišnja tradicija, visoka kvaliteta usluge koja zadovoljava i najzahtjevnije potrebe, stručan tim djelatnika, širok asortiman sunčanih naočala i dioptrijskih okvira  izloženih u atraktivnom prostoru, mnogobrojni dugogodišnji vjerni kupci i korisnici usluga, odlike su Optike Topić.