Pravila korištenja kartice

Optika Topić izdavatelj je Kartice povjerenja koja ostaje u njenom vlasništvu. Optika Topić zadržava pravo da u bilo kojem trenutku i bez prethodne najave povuče Karticu iz optjecaja te da promijeni ili u potpunosti ukine elemente korištenja Kartice povjerenja.

Korisnik Kartice povjerenja može postati svaka osoba koja Optici Topić stavi na raspolaganje osobne podatke. Podaci korisnika koriste se isključivo u svrhu prikupljanja nagradnih bodova i baze podataka kupaca u Optici Topić te za informiranje korisnika o razlicitim akcijama.

Osobni podaci o korisnicima Kartice ne razmjenjuju se s drugim korisnicima i kartičarskim kucama sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka. Kartica povjerenja je prenosiva i može je koristiti isključivo uža obitelj, koja živi na istoj adresi osobe čiji je potpis na poleđini Kartice. Kartica povjerenja se ne može koristiti kao sredstvo plaćanja.

Pravo na nagradne bodove kupac ostvaruje isključivo kupnjom u Optici Topić na adresi Kralja Tomislava 13 u Šibeniku. Da bi prilikom kupovine ostvario pravo na nagradne bodove, korisnik Kartice povjerenja obavezan je pokazati karticu na blagajni.

Bodove mogu prikupljati isključivo kupci kontaktnih leća i članovi njihovih obitelji.

Prilikom plaćanja gotovinom, čekovima, karticom bankovnog tekućeg racuna, kreditnom karticom kupac mora potrošiti minimalno 100,00 kn po računu, čime ostvaruje pravo na 5% nagradnih bodova od iznosa računa zaokruženo na iznos u kunama bez lipa.

Svi ostvareni bodovi zbrajaju se do kraja obračunskog razdoblja koje ističe godinu od dana prve kupovine. Nakon isteka obračunskog razdoblja ako kupac nije skupio minimalno 50 bodova, bodovi se brišu i kupac slijedećom ponovnom kupovinom skuplja bodove od početka.

Kada kupac skupi minimalno 50 bodova ili više, ostvaruje pravo na popust za svaki ostvareni nagradni bod po principu
1 bod = 1 kuna popusta, koji može iskoristiti u prvoj slijedećoj kupovini jednakoj ili većoj od 200,00 kn.

Nakon toga bodovi se skupljaju od početka.

Popust se može iskoristiti isključivo za kupnju dioptrijskih naočala i kontaktnih leća.

Popust na računu koristi se jednokratno iskorištavanjem svih prikupljenih bodova.

O stanju bodova na Kartici povjerenja kupac se može informirati direktno u Optici Topić.

Optika Topić može prema vlastitoj procjeni i bez prethodne najave isključiti iz Programa povjerenja bilo kojeg korisnika, te nije obvezna obrazložiti svoju odluku korisniku.

U slučaju gubitka ili krađe Kartice povjerenja korisnik je obvezan nestanak Kartice prijaviti na telefon 022 / 338 – 015.
Potpisom na poleđini Kartice povjerenja korisnik prihvaća ova pravila bezuvjetno.